© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Hovedret Thaisalat med spidskål og spicy kylling Skøn og fyldig salat, som er smækfyldt med sprød kål, urter og spicy kylling. Af Lone Kjær — 09. oktober 2023 Thaisalat med spidskål og spicy kylling Hvis du laver en lidt større portion af denne smagfulde nudelsalat, kan der være en rest tilovers til frokost. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Spicy kylling ½ spsk. olivenolie ½ spsk. grøn karrypasta 150 g hakket kylling flagesalt og peber Thaisalat 100 g nudler ½ spidskål ¼ tsk. salt ¼ tsk. sukker ½ mango ½ bundt frisk koriander 2 kviste frisk mynte ½ bundt forårsløg ½ rød chili 1 spsk. salte peanuts Dressing 1 spsk. mayonnaise 1 spsk. cremefraiche, 18 % 1 spsk. chilisauce ¼ tsk. røget paprika ½ saft af lime Sådan gør du Spicy kylling Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Steg kylling ved god varme i 5-6 min., til den er gennemstegt. Krydr med flagesalt og peber, og tag gryden af varmen. Thaisalat Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp. Halvér kålen, fjern stokken og de yderste blade, og snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt. Skær mango i tern. Hak urterne. Snit forårsløg. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien. Dressing Rør ingredienserne til dressingen sammen. Servering Vend nudler med spidskål, mango, urter og chili, og anret på et fad. Top med hakket kylling, forårsløg og peanuts. Dryp dressingen over, og servér. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Toscansk kartoffelsuppe med salsiccia og kål Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på friterede blæksprutter, rejer og jomfruhummer med salsa tartare Hovedret Bulgur med kål, saftig kylling og karryristede kikærter Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat