Asiatisk forårssala
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Thaisalat med spidskål og spicy kylling

Skøn og fyldig salat, som er smækfyldt med sprød kål, urter og spicy kylling.

Thaisalat med spidskål og spicy kylling

Hvis du laver en lidt større portion af denne smagfulde nudelsalat, kan der være en rest tilovers til frokost.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Spicy kylling

  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. grøn karrypasta
  • 150 g hakket kylling
  • flagesalt og peber

Thaisalat

  • 100 g nudler
  • ½ spidskål
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. sukker
  • ½ mango
  • ½ bundt frisk koriander
  • 2 kviste frisk mynte
  • ½ bundt forårsløg
  • ½ rød chili
  • 1 spsk. salte peanuts

Dressing

  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. cremefraiche, 18 %
  • 1 spsk. chilisauce
  • ¼ tsk. røget paprika
  • ½ saft af lime

Sådan gør du

Spicy kylling

  1. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta.
  1. Steg kylling ved god varme i 5-6 min., til den er gennemstegt.
  1. Krydr med flagesalt og peber,
  1. og tag gryden af varmen.

Thaisalat

  1. Kog nudlerne som angivet på emballagen, og afdryp.
  1. Halvér kålen, fjern stokken og de yderste blade, og snit kålen fint.
  1. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt.
  1. Skær mango i tern.
  1. Hak urterne.
  1. Snit forårsløg.
  1. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien.

Dressing

  1. Rør ingredienserne til dressingen sammen.

Servering

  1. Vend nudler med spidskål, mango, urter og chili, og anret på et fad.
  1. Top med hakket kylling, forårsløg og peanuts.
  1. Dryp dressingen over, og servér.