Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Spaghetti carbonara

Kulsvierens aftensmad er blevet en klassiker. I stedet for bacon eller pancetta vender vi krabbekød i retten lige før servering.

© Anders Schønnemann

Spaghetti carbonara

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • spaghetti 400 g
  • hvidløg 2 fed
  • olie
  • spinatblade en håndfuld
  • æg 2 stk.
  • piskefløde 1 dl
  • parmesanost 6 spsk. friskrevet
  • sort peber
  • salt
  • krabbekød fra 12 kogte klør

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over, og kog pastaen.
  2. Hak hvidløg, og svits i olie på en stor pande.
  3. Vend spinaten heri.
  4. Pisk æg og fløde sammen i en skål, og vend osten heri.
  5. Tag den kogte pasta direkte fra gryden og over på panden. Lad det vand, der følger med, hænge ved.
  6. Hæld med det samme æg og flødeblandingen over pastaen. Rør godt rundt i pastaen, og lad det tykne og blive cremet.
  7. Vend krabbekød i, og servér.

Relaterede Artikler