
Spaghetti carbonara
Kulsvierens aftensmad er blevet en klassiker. I stedet for bacon eller pancetta vender vi krabbekød i retten lige før servering.
AfMaria Meldgaard
Spaghetti carbonara
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- spaghetti 400 g
- hvidløg 2 fed
- olie
- spinatblade en håndfuld
- æg 2 stk.
- piskefløde 1 dl
- parmesanost 6 spsk. friskrevet
- sort peber
- salt
- krabbekød fra 12 kogte klør
Sådan gør du:
- Sæt vand over, og kog pastaen.
- Hak hvidløg, og svits i olie på en stor pande.
- Vend spinaten heri.
- Pisk æg og fløde sammen i en skål, og vend osten heri.
- Tag den kogte pasta direkte fra gryden og over på panden. Lad det vand, der følger med, hænge ved.
- Hæld med det samme æg og flødeblandingen over pastaen. Rør godt rundt i pastaen, og lad det tykne og blive cremet.
- Vend krabbekød i, og servér.