Hovedret Salatdolmades og green yoghurt En frisk og utraditionel ret - perfekt til både hverdag og middagsselskaber. Af Gitte Heidi Rasmussen — 20. august 2022 © Stine Christiansen Salatdolmades og green yoghurt Det skal du bruge: Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Salatdolmades ½ løg 1 fed hvidløg olivenolie 25 g rosiner 12 g ristede pinjekerner 12 g valnødder 150 g kogte ris ½ stor håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber ½ iceberg- eller hovedsalat Green yoghurt 150 g græsk yoghurt, 10% ½ håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber Sådan gør du: Sautér hakket løg og hvidløg i olivenolie ved lav varme, til løgene er klare. Kom rosiner, pinjekerner samt grofthakkede valnødder ved og sautér endnu et par minutter. Bland med ris, masser af krydderurter, salt og peber. Løsn forsigtigt salatbladene, mindst 8 blade, og fordel fyldet i fordybningen. Pak fyldet stramt ind i salatbladet og læg dem tæt, fx i et fad, med sammenføjningen nedad. Rør yoghurt sammen med hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Servér de fyldte salatblade med yoghurten til LÆS OGSÅ Hovedret Kyllingespyd a la satay Relateret Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt
Lejligheder Else og Alexander var i gang med at renovere, da drømmelejligheden blev ledig. Så smed de alt, hvad de havde i hænderne