Hovedret Salatdolmades og green yoghurt En frisk og utraditionel ret - perfekt til både hverdag og middagsselskaber. Af Gitte Heidi Rasmussen — 20. august 2022 © Stine Christiansen Salatdolmades og green yoghurt Det skal du bruge: Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Salatdolmades ½ løg 1 fed hvidløg olivenolie 25 g rosiner 12 g ristede pinjekerner 12 g valnødder 150 g kogte ris ½ stor håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber ½ iceberg- eller hovedsalat Green yoghurt 150 g græsk yoghurt, 10% ½ håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber Sådan gør du: Sautér hakket løg og hvidløg i olivenolie ved lav varme, til løgene er klare. Kom rosiner, pinjekerner samt grofthakkede valnødder ved og sautér endnu et par minutter. Bland med ris, masser af krydderurter, salt og peber. Løsn forsigtigt salatbladene, mindst 8 blade, og fordel fyldet i fordybningen. Pak fyldet stramt ind i salatbladet og læg dem tæt, fx i et fad, med sammenføjningen nedad. Rør yoghurt sammen med hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Servér de fyldte salatblade med yoghurten til LÆS OGSÅ Hovedret Kyllingespyd a la satay Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest Annonce Denne loungeserie fra 60’erne er den perfekte blanding af komfort og funktionelt design Lejligheder Mette har indrettet sit hjem med inspiration fra et teater – det er perfekt til årets mest populære bordpynt Jul Moderne barok eller eklektisk vintage? Se blomsterkunstnerens to bud på smukke juleborde Jul Julens mest populære farver er hentet direkte i naturen: Sådan kan du bruge dem
Lejligheder Mette har indrettet sit hjem med inspiration fra et teater – det er perfekt til årets mest populære bordpynt