Hovedret Salatdolmades og green yoghurt En frisk og utraditionel ret - perfekt til både hverdag og middagsselskaber. Af Gitte Heidi Rasmussen — 20. august 2022 © Stine Christiansen Salatdolmades og green yoghurt Det skal du bruge: Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Salatdolmades ½ løg 1 fed hvidløg olivenolie 25 g rosiner 12 g ristede pinjekerner 12 g valnødder 150 g kogte ris ½ stor håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber ½ iceberg- eller hovedsalat Green yoghurt 150 g græsk yoghurt, 10% ½ håndfuld hakkede krydderurter, fx persille, mynte og dild salt og peber Sådan gør du: Sautér hakket løg og hvidløg i olivenolie ved lav varme, til løgene er klare. Kom rosiner, pinjekerner samt grofthakkede valnødder ved og sautér endnu et par minutter. Bland med ris, masser af krydderurter, salt og peber. Løsn forsigtigt salatbladene, mindst 8 blade, og fordel fyldet i fordybningen. Pak fyldet stramt ind i salatbladet og læg dem tæt, fx i et fad, med sammenføjningen nedad. Rør yoghurt sammen med hakkede krydderurter og smag til med salt og peber. Servér de fyldte salatblade med yoghurten til LÆS OGSÅ Hovedret Kyllingespyd a la satay Relateret Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Bagværk "Spandauer" med krydderurter Hovedret Spinatfrittata med røget markel, purløg og tomatsalat Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Hovedret Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat