Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rosenkålssalat med parmesan, hvide bønner, æble og hasselnødder

En salat der er så fyldig og mættende, at den kan spises, som den er.

© Anders Schønnemann

Skål Living Tales fra Finnsdottir. Bestik privateje.

Rosenkålssalat med parmesan, hvide bønner, æble og hasselnødder

4 personer

Denne salat er så fyldig og mættende, at den kan spises, som den er.

Det skal du bruge:

Rosenkålssalat

  • 500 g rosenkål
  • 1 dåse hvide bønner
  • 2 æbler
  • 25 g hasselnødder
  • 25 g parmesanost

Vinaigrette

  • 1 spsk. æbleeddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. flydende honning

Sådan gør du:

Rosenkålssalat

  1. Skær det nederste lille stykke af rosenkålen, og del rosenkålene i blade. Det tager lidt tid, men er al umagen værd.
  2. Damp bladene i lidt vand i 1 min., og afdryp.
  3. Skyl bønnerne, og afdryp.
  4. Skær æblerne i kvarter, fjern kernehusene, og skær æblerne i tynde skiver.
  5. Hak nødderne.
  6. Riv parmesanosten.
  7. Vend forsigtigt rosenkål med bønner, æbler, nødder og parmesanost.

Vinaigrette

  1. Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.
  2. Vend den i salaten.

Relaterede Artikler