Hovedret Rosenkålssalat med parmesan, hvide bønner, æble og hasselnødder En salat der er så fyldig og mættende, at den kan spises, som den er. Af Lone Kjær — 06. januar 2020 hverdagsmad © Anders Schønnemann Skål Living Tales fra Finnsdottir. Bestik privateje. Rosenkålssalat med parmesan, hvide bønner, æble og hasselnødder 4 personerDenne salat er så fyldig og mættende, at den kan spises, som den er. Det skal du bruge: Rosenkålssalat 500 g rosenkål 1 dåse hvide bønner 2 æbler 25 g hasselnødder 25 g parmesanost Vinaigrette 1 spsk. æbleeddike 3 spsk. olivenolie 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. flydende honning Sådan gør du: Rosenkålssalat Skær det nederste lille stykke af rosenkålen, og del rosenkålene i blade. Det tager lidt tid, men er al umagen værd. Damp bladene i lidt vand i 1 min., og afdryp. Skyl bønnerne, og afdryp. Skær æblerne i kvarter, fjern kernehusene, og skær æblerne i tynde skiver. Hak nødderne. Riv parmesanosten. Vend forsigtigt rosenkål med bønner, æbler, nødder og parmesanost. Vinaigrette Rør ingredienserne til vinaigretten sammen. Vend den i salaten. Relateret Hovedret Dampet kuller med frisk rosenkålssalat og cremet fiskesauce Hovedret Snydetærte med ærter, asparges og spæd spinat Hovedret Grillede auberginer med løg, bulgur, feta og hindbær Hovedret Stegte squash med grønne ærter, bønner og makrel Hovedret Mexibowl med bønner, æg og spicy hummus Hovedret Opskrift på asiatisk tomatsuppe med spicy peber-frugtsalsa