
Roastbeef med pesto og kantareller
Kantarellerne er kommet, så tag kniv og kurv med en tur i skoven
AfMaria Meldgaard
Til 4 personer
roastbeef 1 kg
peber grovkværnet
smør
basilikumblade 1 dl
persilleblade 1 dl
olivenolie 1 dl
parmesanost 4 spsk. friskrevet
kantareller en god håndfuld
nudler 250 g
• Sæt ovnen på 175°.
• Krydr roastbeefen med peber, og brun på alle sider i smør på en pande.• Læg kødet i en ildfast form, og sæt stegetermometer i.
• Sæt i ovnen, og steg, indtil termometeret viser 53 grader, hvis du ønsker rødligt kød.• Tjek temperaturen efter 20 min.
• Kom urter og olie i en blender.
• Blend sammen, og vend ost i.
• Mens nudlerne koger, steges kantarellerne i smør.• Servér tynde skiver kød med pesto, kantareller og nudler.