Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Roastbeef med pesto og kantareller

Kantarellerne er kommet, så tag kniv og kurv med en tur i skoven

© bobedre.dk

Til 4 personer

roastbeef 1 kg
peber grovkværnet
smør
basilikumblade 1 dl
persilleblade 1 dl
olivenolie 1 dl
parmesanost 4 spsk. friskrevet
kantareller en god håndfuld
nudler 250 g

• Sæt ovnen på 175°.

• Krydr roastbeefen med peber, og brun på alle sider i smør på en pande.• Læg kødet i en ildfast form, og sæt stegetermometer i.

• Sæt i ovnen, og steg, indtil termometeret viser 53 grader, hvis du ønsker rødligt kød.• Tjek temperaturen efter 20 min.

• Kom urter og olie i en blender.

• Blend sammen, og vend ost i.

• Mens nudlerne koger, steges kantarellerne i smør.• Servér tynde skiver kød med pesto, kantareller og nudler.

Relaterede Artikler