Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Risotto al barolo

Måske ikke en opskrift på verdens smukkeste ret, men smagen er helt fantastisk.

© Anders Schønnemann

Risotto al barolo

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • arvorioris 4 dl
  • løg 1 stk.
  • smør 25 g
  • barolovin 5 dl
  • hønsebouillon 8 dl
  • parmesanost 50 g, friskrevet
  • salt og peber
  • oregano til pynt

Sådan gør du:

  1. Smelt smør i en gryde, og svits finthakket løg og ris et par minutter.
  2. Hæld 2-3 dl vin i gryden, og rør rundt. Når vinen er absorberet af risen, hældes et par dl mere vin i gryden og røres rundt.
  3. Gentag med bouillonen.
  4. Når risottoen er blød og cremet, vendes parmesanost i gryden.
  5. Servér straks med et drys parmesanost og lidt oregano.

Relaterede Artikler