Nem og hurtig aftensmad med pasta
© Foto: Tia Borgsmidt/Styling: Lone Kjær

Pasta med kyllingeragout: En italiensk hverdagsfavorit

Servér denne skønne og velsmagende ret for familien til aftensmaden. Retten er nem og hurtig at bikse sammen på en travl hverdag.

Pasta med kyllingeragout

Ragout med et hverdagstvist. Vi bruger kylling, så simretiden er kort, og smagen let og lækker.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ squash
  • 200 g kyllingefilet uden skind og ben
  • 1 spsk. olivenolie
  • 37 g pancetta skåret i tern (kan erstattes af bacon)
  • kviste frisk estragon
  • ½ spsk. dijonsennep
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl bouillon
  • 50 g babyspinat
  • 1 dl piskefløde
  • Flagesalt og peber
  • 150 g pasta

Sådan gør du:

  1. Pil og hak løget. Pres hvidløgene. Skær squash i små tern. Skær kylling i tern.
  1. Varm halvdelen af olien i en gryde, og svits løg, presset hvidløg og squash, uden at det tager farve.
  1. Tilsæt pancetta og steg yderligere et øjeblik. Tilsæt kylling, og brun det.
  1. Tilsæt estragon og sennep, og hæld hvidvin på.
  1. Kog op og tilsæt bouillon. Lad kødet simre ca. 10 min.
  1. Kog imens pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
  1. Skyl spinaten, og slyng den tør. Kom spinaten i gryden sammen med fløde, og kog op, til spinaten falder lige netop sammen. Smag til med flagesalt og peber.
  1. Vend pasta med ragout, og servér.

LÆS OGSÅ