Hovedret Opskrift på cremet risotto En varm risotto er luksusversionen af comfort food. Af Lone Kjær — 30. december 2018 © Tia Borgsmidt Risotto i nye klæder. Skåle fra Gurli Elbækgaard, skeer i privateje. Risotto med knoldselleri, gedeost og pære Comfort food nummer et. Cremet risotto, der smager af vinter, med knoldselleri, cremet gedeost, pære og timian. 4 personerDet skal du bruge: 1 løg 1 fed hvidløg 1 lille knoldselleri 2 spsk. olivenolie 300 g risottoris 2 dl hvidvin 1 ¼ liter bouillon, fx grønsags- bouillon fra A. Vogel 150 g blød gedeost 3 spsk. friskhakket timian reven skal af 1 økologisk citron salt og peber 2 pærer Sådan gør du: Hak løget. Skræl knoldselleri, og skær i mundrette stykker. Varm olien i en slip let-pande, og steg løg, presset hvidløg og knoldselleri et par minutter. Tilsæt risottoris, og vend godt rundt. Hæld vinen på risene, og lad den fordampe. Spæd gradvist til med bouillon, og lad risene simre, mens væden langsomt absorberes. Det tager ca. 20 min. Tilsæt gedeost og hakket timian, og vend godt rundt. Smag risottoen til med salt og peber, og servér med drys af reven citronskal. Skær pærerne i både eller tern, og top på risottoen. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge