Hovedret Opskrift på cremet risotto En varm risotto er luksusversionen af comfort food. Af Lone Kjær — 30. december 2018 © Tia Borgsmidt Risotto i nye klæder. Skåle fra Gurli Elbækgaard, skeer i privateje. Risotto med knoldselleri, gedeost og pære Comfort food nummer et. Cremet risotto, der smager af vinter, med knoldselleri, cremet gedeost, pære og timian. 4 personerDet skal du bruge: 1 løg 1 fed hvidløg 1 lille knoldselleri 2 spsk. olivenolie 300 g risottoris 2 dl hvidvin 1 ¼ liter bouillon, fx grønsags- bouillon fra A. Vogel 150 g blød gedeost 3 spsk. friskhakket timian reven skal af 1 økologisk citron salt og peber 2 pærer Sådan gør du: Hak løget. Skræl knoldselleri, og skær i mundrette stykker. Varm olien i en slip let-pande, og steg løg, presset hvidløg og knoldselleri et par minutter. Tilsæt risottoris, og vend godt rundt. Hæld vinen på risene, og lad den fordampe. Spæd gradvist til med bouillon, og lad risene simre, mens væden langsomt absorberes. Det tager ca. 20 min. Tilsæt gedeost og hakket timian, og vend godt rundt. Smag risottoen til med salt og peber, og servér med drys af reven citronskal. Skær pærerne i både eller tern, og top på risottoen. Relateret Julemad Den perfekte appetizer til juleaften: Port Tonic og små rødbedehapsere med rygeosetecreme Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Indretning 10 smukke gulvtæpper, der giver dit hjem - og gulv - masser af karakter Kultur Er du også træt af vilde kaffepriser? Ny pop-up kaffebar serverer kaffe til 13 kroner - men du skal skynde dig Jul Julens mest populære farver er hentet direkte i naturen: Sådan kan du bruge dem Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Kultur Er du også træt af vilde kaffepriser? Ny pop-up kaffebar serverer kaffe til 13 kroner - men du skal skynde dig
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem