Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Luksusbiks med bøf og svamp

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så prøv denne lækre opskrift på biksemad med entrecote og shiitake-svampe.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

kartofler 1 kg
løg 2-3 stk.
svampe 200 g, fx shiitake
pølse 12 skiver, krydret, spansk
entrecote 2 stk.
æg 4 stk.
peberrod, revet
salt og peber
olie til stegning

Skær kartoflerne i mindre stykker, og steg dem møre og sprøde i olie på en stor pande. Tag dem op, og steg de groft skårne løg møre på panden. Tag dem op, og læg dem til side med kartoflerne. Svits svampene på panden, og tag dem op. Gentag samme procedure med først pølse og siden entrecoten i mindre stykker, der begge kun skal ristes kort. Kom kartofler, løg, svampe og pølse tilbage på panden, og vend rundt. Vend til sidst kødet i, og server biksen toppet med revet peberrod og nystegte spejlæg.

Relaterede Artikler