Luksusbiks med bøf og svamp

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så prøv denne lækre opskrift på biksemad med entrecote og shiitake-svampe.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

kartofler 1 kg løg 2-3 stk. svampe 200 g, fx shiitake pølse 12 skiver, krydret, spansk entrecote 2 stk. æg 4 stk. peberrod, revet salt og peber olie til stegning

Skær kartoflerne i mindre stykker, og steg dem møre og sprøde i olie på en stor pande. Tag dem op, og steg de groft skårne løg møre på panden. Tag dem op, og læg dem til side med kartoflerne. Svits svampene på panden, og tag dem op. Gentag samme procedure med først pølse og siden entrecoten i mindre stykker, der begge kun skal ristes kort. Kom kartofler, løg, svampe og pølse tilbage på panden, og vend rundt. Vend til sidst kødet i, og server biksen toppet med revet peberrod og nystegte spejlæg.

Relaterede Artikler