Hovedret Linsesuppe med pære og pancetta En cremet suppe med sprød pancetta og syrlig pære, der bare smager af mere. Af Lone Kjær — 25. september 2018 Suppe © Ulf Svane Linsesuppe med pære og pancetta Retten sælger ikke ligefrem på navnet, men bare vent til du har smagt den. Suppen er så velsmagende og fyldig, at man kun drømmer om mere. 4 personerDet skal du bruge:Linsesuppe 1 løg 1 spsk. olivenolie 1 tsk. rød karrypasta 1 fed hvidløg 200 g linser fra Puy 1 liter grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk 1 lime salt og peber Topping 100 g pancetta 2 pærer Tilbehær Groft brød Sådan gør du:Linsesuppe Hak løget. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta og svits løg og presset hvidløg Skyl linserne og afdryp Kom linser og bouillon i gryden, og kog i ca. 30 minutter Blend suppen, men sørg for, der stadig er lidt linser i suppen Tilsæt kokosmælk, varm op, og smag til med limesaft, salt og peber Topping Fordel pancetta på en bageplade med bagepapir, og steg den sprød i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 ° Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær pærerne i både Anret suppen i skåle, og top med pærer og panchetta Servér med brød Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Hovedret Dhal i grøn karry med søde kartofler og spinat Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat Hovedret Opskrift på stegt rødtunge med syltede stikkelsbær og knust agurkesalat Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter