Hovedret Linsesuppe med pære og pancetta En cremet suppe med sprød pancetta og syrlig pære, der bare smager af mere. Af Lone Kjær — 25. september 2018 #Suppe © Ulf Svane Linsesuppe med pære og pancetta Retten sælger ikke ligefrem på navnet, men bare vent til du har smagt den. Suppen er så velsmagende og fyldig, at man kun drømmer om mere. 4 personerDet skal du bruge:Linsesuppe 1 løg 1 spsk. olivenolie 1 tsk. rød karrypasta 1 fed hvidløg 200 g linser fra Puy 1 liter grøntsagsbouillon 1 dåse kokosmælk 1 lime salt og peber Topping 100 g pancetta 2 pærer Tilbehær Groft brød Sådan gør du:Linsesuppe Hak løget. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta og svits løg og presset hvidløg Skyl linserne og afdryp Kom linser og bouillon i gryden, og kog i ca. 30 minutter Blend suppen, men sørg for, der stadig er lidt linser i suppen Tilsæt kokosmælk, varm op, og smag til med limesaft, salt og peber Topping Fordel pancetta på en bageplade med bagepapir, og steg den sprød i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 ° Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær pærerne i både Anret suppen i skåle, og top med pærer og panchetta Servér med brød Relateret Opskrifter 13 skønne opskrifter med æbler, pærer og blommer Hovedret Kartoffeltortilla med pancetta og rosmarin Hovedret Lækker opskrift på pasta med pocheret æg og knust sprød pancetta Hovedret Svampe med gedeost og pærer og det lækreste tilbehør Hovedret En italiensk klassiker: Risotto med pancetta, spinat og gorgonzola Hovedret Pasta med kyllingeragout: En italiensk hverdagsfavorit