© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Hovedret Lækker og lynhurtig forårsminestrone smækfyldt med vitaminer Tøm gerne ud i grøntsagsskuffen, og nyd suppen med lidt brød som tilbehør. Af Lone Kjær — 07. marts 2024 Lækker forårsminestrone Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Minestrone 1⁄2 spidskål 6 grønne asparges ½ løg 1 porrer 150 g ærter i bælg 50 g babyspinat ½ spsk. olivenolie ½ spsk. stødt fennikelfrø ½ fed hvidløg ¾ l grøntsagsbouillon flagsalt og peber ½ citron, revet skal ½ bundt dild Sådan gør du Minestrone Fjern de yderste blade af kålen og stokken, og snit kålen fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Pil løget, og skær det i tynde både. Snit porrerne, og rens dem godt. Bælg ærterne. Skyl spinaten, og slyng den tør. Varm olien i en gryde. Tilsæt fennikelfrø, og brun løget et kort øjeblik. Tilsæt presset hvidløg, løg, porrer, kål og asparges, og vend rundt. Hæld bouillon på grøntsagerne, og damp dem i ca. 3 min. Tilsæt babyspinat og ærter, og tag gryden af varmen. Smag til med flagesalt, peber og citronskal. Servering Anret suppen i skåle, og drys med hakket dild. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Lammekrone på spinat-kartoffelcreme, grillede asparges og brændte løg med ramsløgolie Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Kylling i riesling med estragon, løg, spinat og svampe Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat Hovedret Opskrift på friterede blæksprutter, rejer og jomfruhummer med salsa tartare