© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Hovedret Lækker og lynhurtig forårsminestrone smækfyldt med vitaminer Tøm gerne ud i grøntsagsskuffen, og nyd suppen med lidt brød som tilbehør. Af Lone Kjær — 07. marts 2024 Lækker forårsminestrone Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Minestrone 1⁄2 spidskål 6 grønne asparges ½ løg 1 porrer 150 g ærter i bælg 50 g babyspinat ½ spsk. olivenolie ½ spsk. stødt fennikelfrø ½ fed hvidløg ¾ l grøntsagsbouillon flagsalt og peber ½ citron, revet skal ½ bundt dild Sådan gør du Minestrone Fjern de yderste blade af kålen og stokken, og snit kålen fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Pil løget, og skær det i tynde både. Snit porrerne, og rens dem godt. Bælg ærterne. Skyl spinaten, og slyng den tør. Varm olien i en gryde. Tilsæt fennikelfrø, og brun løget et kort øjeblik. Tilsæt presset hvidløg, løg, porrer, kål og asparges, og vend rundt. Hæld bouillon på grøntsagerne, og damp dem i ca. 3 min. Tilsæt babyspinat og ærter, og tag gryden af varmen. Smag til med flagesalt, peber og citronskal. Servering Anret suppen i skåle, og drys med hakket dild. Relateret Hovedret Opskrift på nem karryret spækket med grøntsager på under 30 minutter Hovedret Tøm køleskabet med denne nemme og smagfulde nudelsuppe Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Lammekrone på spinat-kartoffelcreme, grillede asparges og brændte løg med ramsløgolie Hovedret Kylling i riesling med estragon, løg, spinat og svampe Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing