Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Italiensk pasta med artiskok

Få ingredienser. Stor smag.

Italiensk pasta med artiskok

© bobedre.dk

Til 4 personer

pasta 400 g
artiskokker 3-4 stk.
olivenolie
hvidløg 3 fed
chili 1?2 stk., rød og mild
mini-peberfrugter 12 stk.
hvid balsamisk eddike, lidt

• Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
• Skær artiskokhjertet/bunden fri for de yderste blade, og skær i tynde skiver og stykker.
• Begynd straks at stege artiskokkerne gyldne i olie, de bliver nemlig nemt brunlige.
• Tag op og læg på køkkenrulle.
• Skær hvidløg og chili i tynde skiver, og svits i olie sammen med peberfrugter.
• Dryp nogle dråber eddike over, og vend rundt.
• Afdryp pastaen, vend med alle grøntsager og server.

Relaterede Artikler