Opskrift på grøn gazpacho med fjordrejer ©

Grøn gazpacho med fjordrejer

Let, lækker og forfriskende suppe. Perfekt servering til en lun sommeraften med et glas køligt hvidvin, eller som forret til midsommerfesten.

### Opskrift på grøn gazpacho med fjordrejer 4 personer Det er lækkert med en kold suppe på en varm sommerdag, og gazpacho er en af de mest populære. Suppen findes i et væld af varianter, og her får du en version med grønne grøntsager og fjordrejer, som er nem at lave og smager forrygende. ### Ingredienser til grøn gazpacho krydderurter 1⁄2 dl fx basilikum, persille og kørvel agurk 1 stk. grøn peberfrugt 1 stk. avokado 2 stk. citron 1⁄2 stk. forårsløg 1 bundt hvidløg 1 fed olivenolie 1⁄2 dl grøntsagsbouillon 3 dl afkølet cava eller hvidvin 1 dl salt og peber lime 1 stk. fjordrejer 100 g brøndkarse 1 potte olivenolie
### Sådan gør du •Skyl, og hak krydderurterne. Skræl agurken. Skær agurk, peberfrugt og avokado i små tern. Dryp citron over avokado. Snit forårsløg.
•Kom grøntsagerne i en blender sammen med presset hvidløg, olivenolie og bouillon, og blend til en sammenhængende flydende suppe. Justér konsistens med cava / hvidvin og smag til med salt, peber og limesaft. Hvis suppen er for cremet, kan du spæde til med mere bouillon. •Top suppen med fjordrejer, brøndkarse og et dryp olivenolie.