Opskrift på sojaristede mandler og hasselnødder
© Ulf Svane

Opskrift på sojaristede mandler og hasselnødder

Hjemmelavede nødder med soja er en nem og lækker snack, som oven i købet kan tilberedes i forvejen.

Sojaristede mandler og hasselnødder

Denne saltede snack tager ingen tid at lave og smager perfekt til en lækker cocktail. Og hvis du endda har lidt sojaristede nødder tilovers, kan de altid bruges i en salat.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 glas

  • 400 g nødder, f.eks. cashewnødder, mandler og hasselnødder
  • 1 dl sojasauce

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  1. Fordel nødderne i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir.
  1. Bag nødderne i ca. 15 min., til de er varme og gyldne.
  1. Hæld sojasauce over, og vend rundt.
  1. Lad nødderne tørre i ovnen i ca. 10 min., til de er mørke og sojaen er trængt ind i nødderne.
  1. Tag nødderne ud, og lad dem afkøle.