
Her er TV-kokkens bud på en nem og delikat butterdejspizza
Du behøver ikke nødvendigvis en lang ingrediensliste for at lave lækker aftensmad. Se her, hvordan Casper Sobczyk forvandler få, gode råvarer til en sprød pizza med masser af smag.
AfMange bruger sætningen “less is more” som pejlemærke i deres indretning og garderobe. Men der er også god grund til at tage den med i køkkenet. I hverdagen, hvor tiden til indkøb og madlavning er knap, kan du nemlig komme langt ved at lade få, gode råvarer spille hovedrollen.
Sådan er det også hjemme hos Casper Sobczyk. For den kendte TV-kok er det ikke antallet af ingredienser, der betyder noget – men at de ingredienser, han bruger, er af høj kvalitet og produceret med omtanke. Både for råvarerne, jorden og menneskerne, der skal nyde dem.
Derfor er tomatprodukterne fra Mutti fast inventar i hans køkkenskabe. De lækre tomatsaucer er lavet med fokus på den rene, friske smag og kan bruges i et væld af forskellige retter i både weekend- og hverdagskøkkenet – blandt andet en sprød butterdejspizza. Få opskriften i bunden af artiklen!
Sådan gør du:
- Rul butterdejen ud, og smør et jævnt lag Mutti Passata Zero Residue på den ene halvdel.
- Top med cheddarost, mozzarella, løg, hvidløg, parmaskinke og frisk basilikum.
- Fold dejen sammen, og luk den godt til i enderne, så den holder tæt under bagning.
- Pensel pizzaen med æg, og bag den i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
- Skær den lune pizza ud i delikate stykker, og server med en frisk salat.
Psst … Vil du se, hvordan Casper laver pizzaen trin for trin? Så se med i videoen her: