Prøv opskriften: Østers med champagne og caviar her.
Østers garniture
Man kan gøre meget for at gøre en østers til noget mere end en cremet, salt fornøjelse.
Der er nærmest endeløse muligheder for tilbehør til dine østers.
Et par eksempler kan være:
- Vinaigrette (fint hakkede skalotteløg og rødvinseddike)
- Tabasco
- Finthakket, syltet agurk
- Råsyltede æbler
- Råsyltede jordbær
Det er rimelig simpelt at lave disse ting!
Råsyltede æbler
Æblet skærer du bare i små tern, kommer dem i en skål og drysser lidt sukker på og presser lidt citronsaft udover. Dette kan gøres dagen før eller en time i forvejen alt efter, hvor råt du vil have æblet.
Råsyltede jordbær
Jordbær er nærmest samme procedure på nær citronsaften og tiden. Jordbær skal helst syltes et par timer før servering, da de bliver meget bløde, hvis de sylter for længe.
Finthakket syltet agurk
Agurken deler du i to, skraber kernerne ud og skærer i små tern. Så kommer du ternene i en skål og hælder æblecider- eller hvidvinseddike henover og stiller dem i køleskabet natten over.