Forret Østers med champagne og caviar En (overraskende) nem opskrift på luksusforret med champagne. Af Patrick Lund-Nielsen — 17. november 2019 © Søren Gammelmark Limfjordsøsters med champagne og caviar 2 personer Det skal du bruge: 6 små limfjordsøsters fra Venø 2 dl champagne 2 dl piskefløde Dild Vindruekerneolie 30 g Oscietra-caviar fra ROGN LÆS OGSÅ: Sådan åbner du østers korrekt. Sådan gør du: Champagnen reduceres til ca. halv mængde og tyknes let med fløden. Sæt i køleskabet til at køle af. Dild og vindruekerneolie blendes og sigtes. Østers åbnes og løsnes fra skallen. Tjek dine åbne østers for små skaller og fjern dem, hvis de er der. Champagnesaucen hældes på østers – ca. 2 tsk pr. østers. ROGN Oscietra kommes på til sidst, og det er ingen grund til at spare på caviaren. TIP: Find vores store caviar-guide her. © HAV Relateret Forret Østers i baconsvøb med persilleolie Kultur Fiskebaren guider: Sådan lærer du at elske østers Nytår Gratinerede østers Forret Østers med asparges og geranium Kultur Restaurantguide: 17 steder i landet, hvor du kan nyde østers Nytår Østers med 2 slags vinaigrette