Østers med champagne og caviar

En (overraskende) nem opskrift på luksusforret med champagne.

Østers med caviar og champagne anrettet på sten © Søren Gammelmark

Limfjordsøsters med champagne og caviar

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge

  • 6 små limfjordsøsters fra Venø
  • 2 dl champagne
  • 2 dl piskefløde
  • Dild
  • Vindruekerneolie
  • 30 g Oscietra-caviar fra ROGN

Sådan gør du

  1. Champagnen reduceres til ca. halv mængde og tyknes let med fløden. Sæt i køleskabet til at køle af.
  1. Dild og vindruekerneolie blendes og sigtes.
  1. Østers åbnes og løsnes fra skallen. Tjek dine åbne østers for små skaller og fjern dem, hvis de er der.
  1. Champagnesaucen hældes på østers – ca. 2 tsk pr. østers.
  1. ROGN Oscietra kommes på til sidst, og det er ingen grund til at spare på caviaren.
© HAV