Forret Østers med champagne og caviar En (overraskende) nem opskrift på luksusforret med champagne. Af Patrick Lund-Nielsen — 17. november 2019 © Søren Gammelmark Limfjordsøsters med champagne og caviar Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge 6 små limfjordsøsters fra Venø 2 dl champagne 2 dl piskefløde Dild Vindruekerneolie 30 g Oscietra-caviar fra ROGN Sådan gør du Champagnen reduceres til ca. halv mængde og tyknes let med fløden. Sæt i køleskabet til at køle af. Dild og vindruekerneolie blendes og sigtes. Østers åbnes og løsnes fra skallen. Tjek dine åbne østers for små skaller og fjern dem, hvis de er der. Champagnesaucen hældes på østers – ca. 2 tsk pr. østers. ROGN Oscietra kommes på til sidst, og det er ingen grund til at spare på caviaren. Find vores store caviar-guide her. © HAV Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Nordisk laksesashimi med sprød fennikel og spicy mayo Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød