Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Østers med champagne og caviar

En (overraskende) nem opskrift på luksusforret med champagne.

© Søren Gammelmark

Limfjordsøsters med champagne og caviar

2 personer

Det skal du bruge:

  • 6 små limfjordsøsters fra Venø
  • 2 dl champagne
  • 2 dl piskefløde
  • Dild
  • Vindruekerneolie
  • 30 g Oscietra-caviar fra ROGN

LÆS OGSÅ: Sådan åbner du østers korrekt.

Sådan gør du:

  1. Champagnen reduceres til ca. halv mængde og tyknes let med fløden. Sæt i køleskabet til at køle af.
  2. Dild og vindruekerneolie blendes og sigtes.
  3. Østers åbnes og løsnes fra skallen. Tjek dine åbne østers for små skaller og fjern dem, hvis de er der.
  4. Champagnesaucen hældes på østers – ca. 2 tsk pr. østers.
  5. ROGN Oscietra kommes på til sidst, og det er ingen grund til at spare på caviaren.

TIP: Find vores store caviar-guide her.

© HAV

Relaterede Artikler