© Anders Schønnemann

Verdens bedste kartoffelmad

En forårsklassiker!

Og så med lidt sprøde, søde kommenkrydrede løg på toppen.

Opskrift til 4 personer
løg 1 stk., stort
olie
sukker 1 tsk.
kommen ½ tsk.
god mayonnaise 8 spsk.
økologisk citron 1 stk.
æg 4 stk., hårdkogte
kartofler 2 stk., kogte
rugbrød 4 skiver
minihovedsalat 1 stk.

Skær løget i tynde skiver, og svits dem i olie på en pande.

Drys sukker og kommen over, og rist videre, til det er sprødt. Tag af panden, og afkøl.

Rør mayonnaisen med lidt revet citronskal.

Skær æggene over, og skær kartoflerne i skiver.

Skær hvert rugbrød over i to, og anret 8 halve madder med æg, kartofler, citronmayo og sprøde løg.

Glas med låg brugt som tallerken fra Rosendahl. Stofserviet fra Solwang Design.