Forret Tuntatar med grillet avocado, lime og agurk Elsker du også at grille? Så forkæl dig selv eller gæsterne med denne lille forret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 13. maj 2019 © Stine Christiansen Tuntatar med grillet avocado, lime & agurk Antal personer: 4Det skal du bruge: 200 g frisk tun ½ agurk saften fra ½ lime 2 spsk. olivenolie salt og peber 2 spiseklare avocado 2 lime citronperler (fås på glas) krydderkarse Sådan gør du: Skær tun og agurk i små tern, og vend dem i limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det trække koldt, mens resten laves. Halvér avocadoerne, fjern stenene, skær dem i kvarte, og pil skallen af. Dryp med citronsaft, og grill dem hurtigt på skærefladerne, så de får striber, ca. 1 min. på hver side. Halvér limefrugterne, og grill dem på skærefladen. Anret avocadoerne på et fad, og kom tun og agurk henover. Pynt med citronperler og krydderkarse, og servér med grillet lime. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge