Forret Tuntatar med grillet avocado, lime og agurk Elsker du også at grille? Så forkæl dig selv eller gæsterne med denne lille forret. Af Gitte Heidi Rasmussen — 13. maj 2019 © Stine Christiansen Tuntatar med grillet avocado, lime & agurk Antal personer: 4Det skal du bruge: 200 g frisk tun ½ agurk saften fra ½ lime 2 spsk. olivenolie salt og peber 2 spiseklare avocado 2 lime citronperler (fås på glas) krydderkarse Sådan gør du: Skær tun og agurk i små tern, og vend dem i limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det trække koldt, mens resten laves. Halvér avocadoerne, fjern stenene, skær dem i kvarte, og pil skallen af. Dryp med citronsaft, og grill dem hurtigt på skærefladerne, så de får striber, ca. 1 min. på hver side. Halvér limefrugterne, og grill dem på skærefladen. Anret avocadoerne på et fad, og kom tun og agurk henover. Pynt med citronperler og krydderkarse, og servér med grillet lime. Relateret Forret Opskrift på grillet avocado med spicy yoghurt og dukkah Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager