Tuntatar med grillet avocado, lime og agurk
Elsker du også at grille? Så forkæl dig selv eller gæsterne med denne lille forret.
AfGitte Heidi Rasmussen
Tuntatar med grillet avocado, lime & agurk
Antal personer: 4
Det skal du bruge:
- 200 g frisk tun
- ½ agurk
- saften fra ½ lime
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 2 spiseklare avocado
- 2 lime
- citronperler (fås på glas)
- krydderkarse
Sådan gør du:
- Skær tun og agurk i små tern, og vend dem i limesaft, olivenolie, salt og peber.
- Lad det trække koldt, mens resten laves.
- Halvér avocadoerne, fjern stenene, skær dem i kvarte, og pil skallen af.
- Dryp med citronsaft, og grill dem hurtigt på skærefladerne, så de får striber, ca. 1 min. på hver side.
- Halvér limefrugterne, og grill dem på skærefladen.
- Anret avocadoerne på et fad, og kom tun og agurk henover.
- Pynt med citronperler og krydderkarse, og servér med grillet lime.