Tuntatar med grillet avocado, lime og agurk

Elsker du også at grille? Så forkæl dig selv eller gæsterne med denne lille forret.

tuntatar med grillet avokado, lime og agurk

© Stine Christiansen

Tuntatar med grillet avocado, lime & agurk

Antal personer: 4

Det skal du bruge:

  • 200 g frisk tun
  • ½ agurk
  • saften fra ½ lime
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 2 spiseklare avocado
  • 2 lime
  • citronperler (fås på glas)
  • krydderkarse

Sådan gør du:

  1. Skær tun og agurk i små tern, og vend dem i limesaft, olivenolie, salt og peber.
  2. Lad det trække koldt, mens resten laves.
  3. Halvér avocadoerne, fjern stenene, skær dem i kvarte, og pil skallen af.
  4. Dryp med citronsaft, og grill dem hurtigt på skærefladerne, så de får striber, ca. 1 min. på hver side.
  5. Halvér limefrugterne, og grill dem på skærefladen.
  6. Anret avocadoerne på et fad, og kom tun og agurk henover.
  7. Pynt med citronperler og krydderkarse, og servér med grillet lime.

Relaterede Artikler