Forret Stegt zucchini med blød, cremet burrata og knasende sprøde kerner Denne opskrift fungerer perfekt som forret eller som snack. Af Lone Kjær — 08. oktober 2021 #vegetar Zucchinier fra haven sammen med burrata og knasende kerner. Vintage glasskåle fra Boho Habits. Smukke blå glas fra Holmegaard. © Tia Borgsmidt Stegte zucchinier med blød, cremet burrata og knasende sprøde kerner 4 personerDenne forret forener det sprøde med det bløde og er perfekt at servere som aftenens første ret. Anret det i små skåle, og giv eventuelt lidt brød til. Det skal du bruge Sprøde kerner 2 spsk. olivenolie 2 spsk. mandler 2 spsk. græskarkerner 2 spsk. solsikkekerner Zucchini med burrata 2 zucchinier 2 spsk. olivenolie 1 lille bundt bredbladet persille Revet skal af 1 ubehandlet citron Flagesalt og peber 2 burrataer Sådan gør du Varm olie på en pande, og rist mandler og kerner et par minutter. De må endelig ikke blive mørke. Krydr med salt, og afkøl på et stykke fedtsugende papir. Skær zucchinier i kvarte på langs og dernæst i grove stave. Varm olien på en slip let-pande, og steg zucchinierne ved høj varme i 3-4 min., til de er gyldne og møre, men ikke slappe. Skyl og hak persillen, og drys over zucchinierne sammen med revet citronskal. Smag til med flagesalt og peber. Afdryp burrataerne, og halvér dem. Servering Anret zucchini i skåle med burrata, og drys sprøde kerner over. Relateret Forret Crostini med stegt zucchini, gedefeta og urter Tilbehør Sprøde sommergulerødder med cremet burrata Opskrifter Fettuccine med zucchini og spicy citron Hovedret Tunfrikadeller i tomatsauce med oregano Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Hovedret Kyllingeballotine med zucchini, ærter og estragonolie