Stegt camembert

Ren nostalgi, normalt serveret med syltetøj, men her er det søde byttet ud med tynde skiver kryddertomater.

Stegt camembert © Anders Schønnemann

Stegt camembert

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Personer

Ingredienser:

  • ½ lille rund camembert (ca. 200 g)
  • 1½ spsk. hvedemel
  • ½ æg
  • Olie
  • 2 tomater
  • Lidt hakket persille

Sådan gør du:

  • Skær osten i fire stykker.
  • Kom hvedemel og rasp på hver sin lille tallerken.
  • Pisk ægget sammen i en skål.
  • Varm en god sjat olie på panden.
  • Vend hvert stykke ost i æg, mel og til sidst i rasp. Steg osten gylden et par min. på hver side.
  • Anret den varme ost på tallerkener sammen med tomater i tynde skiver og et drys persille.

Bonusinfo: Tallerknen er fra Rörstrand.