Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sprøde kikærter

Med denne opskrift kan du byde dine gæster på de krydrede kikærter som en fedtfattig snack til et glas vin eller øl, eller drys dem over salat.

© John Bendtsen

kikærter 1 dåse
olivenolie 1 spsk.
stødt chilipulver 2 tsk.
groft majsmel (instant polenta) 1 tsk.
spidskommen ½ tsk., stødt
oregano ½ tsk., tørret, knuses
havsaltflager ½-¾ tsk., knuses

Opvarm ovnen til 190 grader. Bland de afdryppede kikærter med olivenolie. Rør krydderier, majsmel og salt sammen, og bland det med kikærterne. Fordel dem på bagepapir på pladen, og rist dem ca. 30 minutter, eller til de er sprøde.

Relaterede Artikler