© Anders Schønnemann Forret Sommersalat med grillede jomfruhummere og limemayonaise Jomfruhummere kalder på en god mayonnaise og en sprød let salat. Af Lone Kjær — 18. august 2016 Sommersalat med grillede jomfruhummere og limemayonaise Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Sommersalat ½ bakke blandede salater ½ hjertesalat ¼ stk. galiamelon ½ stk. agurk 100 g friskbælgede ærter Limemayonnaise 1 stk. æggeblommer ½ tsk. sennep ½ dl olivenolie ½ stk. lime ½ fed hvidløg salt og peber Jomfruhummer 6 stk. jomfruhummere 25 g smør ½ bundt persille salt og peber ½ stk. lime Sådan gør du Sommersalat Skyl salaterne, og slyng dem tørre. Halvér melonen, fjern kernerne med en ske, og skær melonen i små tern. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller. Anret salat med melon, agurk og ærter. Limemayonnaise Pisk æggeblommer med sennep. Tilsæt olien gradvist, mens der piskes til en fast konsistens. Smag mayonnaisen til med limesaft, presset hvidløg, salt og peber. Jomfruhummer Læg jomfruhummerne i et smurt fad, som tåler at komme på grillen. Fordel smør og hakket persille over, og krydr med salt og peber. Steg jomfruhummerne under grillens låg i 5-8 min. Tag dem af varmen, og lad dem hvile et par minutter, inden de servers med limebåde, sommersalat og limemayonnaise. Relateret Forret Jomfruhummere med brændt citron og ricottacreme Forret Croquettes med jomfruhummer i dildcreme Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Forret Jomfruhummer med fennikel og hummerbisque Forret Stegte blæksprutter med citronmayonnaise og sprød salat med vinaigrette