Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rosenkål med røget laks og gedeost

De første, spæde rosenkål er uimodståelige viklet ind i laks med gedeost på toppen - vi viser det i denne opskrift.

© Pia Enghild

Opskrift:

friske rosenkål 15-25 stk.
gedefriskost 1 bæger
laks ca. 12 tynde skiver, halveret på langs
rosmarin 1 kvist, skyllet og pillet af stilken
peber

Rens rosenkålene, og giv dem et kryds i bunden med en urtekniv. Blanchér rosenkålene 4-5 minutter i saltet vand.

Vikl ½ skive laks om hvert rosenkål, og smør med lidt frisk gedeost. Anret dem på et fad, og strø med rosmarin og friskkværnet sort peber. Alt i alt en nem og hurtig opskrift.

Relaterede Artikler