Forret Røget ørred-rilette med krydderurter Fungerer perfekt som en hapser eller som en ret på frokostbordet! Af Gitte Heidi Rasmussen — 28. januar 2021 Varmrøget laks bliver rørt med mayonnaise og hakkede krydderurter og serveres med radiser og rugbrød. © Stine Christiansen Røget ørred-rillette 4-6 personer Det skal du bruge: 250 g varmrøget ørred eller laks 3 spsk. mayonnaise 1 spsk. hakket frisk estragon 1 spsk. hakket persille 1 spsk. klippet purløg 2 spsk. ristede mandelflager Saft fra 1⁄2 citron Salt og peber 1 bdt. radiser 3-4 tynde skiver rugbrød Sådan gør du: Bræk ørreden i mindre stykker. Brug fingrene eller en gaffel. Bland med mayonnaise, krydderurter, mandelflager og citronsaft. Smag til med salt og peber. Halvér 3 af radiserne, og skær resten i fine, tynde skiver. Læg en kugle rillette på hver tallerken sammen med en halv ristet skive rugbrød og en halv radise. Pynt rilletten med tynde skiver radise og lidt friske urter, og servér. TIP: Kan også anrettes på brødet. Relateret Gadgets BO BEDREs gadget-ekspert anbefaler: Ny væske- og støvsuger + 3 andre gadgets, der gør hverdagen bedre Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Konkurrencer Smid dit lod i puljen om formidabel lænestol til en værdi af 36.400 kroner Annonce Det startede med chokolade – nu producerer de senge og møbler med ultimativ komfort Lejligheder De færreste overvejer samme farve i soveværelset, som Patricia og Gustav har, men den kan noget helt særligt! Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag
Gadgets BO BEDREs gadget-ekspert anbefaler: Ny væske- og støvsuger + 3 andre gadgets, der gør hverdagen bedre
Lejligheder De færreste overvejer samme farve i soveværelset, som Patricia og Gustav har, men den kan noget helt særligt!