Røget ørred-rillette
4-6 personer
Det skal du bruge:
- 250 g varmrøget ørred eller laks
- 3 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. hakket frisk estragon
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. klippet purløg
- 2 spsk. ristede mandelflager
- Saft fra 1⁄2 citron
- Salt og peber
- 1 bdt. radiser
- 3-4 tynde skiver rugbrød
Sådan gør du:
- Bræk ørreden i mindre stykker. Brug fingrene eller en gaffel.
- Bland med mayonnaise, krydderurter, mandelflager og citronsaft.
- Smag til med salt og peber.
- Halvér 3 af radiserne, og skær resten i fine, tynde skiver.
- Læg en kugle rillette på hver tallerken sammen med en halv ristet skive rugbrød og en halv radise.
- Pynt rilletten med tynde skiver radise og lidt friske urter, og servér.
TIP: Kan også anrettes på brødet.