© Anders Schønnemann

Quinoasalat med granatæble og edamamebønner

De små sorte qunioa smager dejligt og har et godt bid, som passer perfekt til en salat. Kan evt. laves i forvejen

Snacksalat til 4-6 personer Quinoa sort 100 g Rødløg 1 stk. Granatæbler 2 stk. Edamamebønner bælgede, 200 g Koriander 1 bundt Koriander efter behov Rød chili 1 stk. Ingefær 2 spsk. friskrevet Sesamolie Salt og peber • Kog quinoa som angivet på pakken, og afdryp. • Hak løget fint. Hak koriander. • Halvér granatæblerne, og pres kerner og saft i en skål. • Vend qunioa med løg, edamamebønner, granatæble samt saft og hakket koriander. • Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. • Vend chili og ingefær i salaten, og smag salaten til med sesamolie, salt og peber.