Forret Lynstegt tun med wasabimayo Tun er ekstra lækkert serveret med sprød agurkesalat og spicy mayo. Af Lone Kjær — 05. april 2019 © Anders Schønnemann Den hvide tallerken er privateje, små keramikskåle fra K.H. Würtz, lille ske fra Artilleriet. Lynstegt tun, agurkesalat og wasabimayo Appetitvækkende tun i skønt selskab med en sprød agurkesalat og spicy mayo. Alle opskrifter er til 4 personer. Det skal du bruge: Lynstegt tun 1 stykke tun ca. 400 g olie til pensling 1- 2 spsk. ristet sesamfrø 1 grøn chili 2 stængler forårsløg lidt thai-basilikum til pynt Agurkesalat 1 agurk 1 grøn chili 1 bundt dild saft af 1 lime 2 spsk. ristet sesamolie Wasabimayo 4 spsk. mayonnaise wasabipasta ca. 1 spsk. ristet sesamfrø Sådan gør du: Wasabimayo Rør mayonnaise med wasabi efter smag og sesamfrø. Agurkesalat Halvér agurken på langs, fjern kerner med en teske, og skær agurken i tynde skiver. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Hak dilden. Vend agurk med chili, dild, limesaft og sesamolie. Lynstegt tun Pensl tunen med olie, og steg på en varm grill i 1-2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Drys med sesam, og skær tunen i skiver. Skær chili i skiver, og snit forårsløg. Top den grillstegte tun med chili, forårsløg og thai-basilikum, og servér med agurkesalat og wasabimayonnaise. Relateret Forret Råmarineret torsk med sprød agurkesalat Tilbehør Syltede små tomater med chili Hovedret Tunfrikadeller i tomatsauce med oregano Hovedret Chili con carne med sorte bønner Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet Drinks Koldbrygget kaffe er den hurtigst voksende kaffetrend lige nu: Her er forklaringen – og opskriften
Drinks Koldbrygget kaffe er den hurtigst voksende kaffetrend lige nu: Her er forklaringen – og opskriften