© Anders Schønnemann Forret Lynstegt tun med wasabimayo Tun er ekstra lækkert serveret med sprød agurkesalat og spicy mayo. Af Lone Kjær — 05. april 2019 Lynstegt tun, agurkesalat og wasabimayo Appetitvækkende tun i skønt selskab med en sprød agurkesalat og spicy mayo. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Lynstegt tun ½ stykke tun (ca. 400g) ¾ spsk. ristet sesamfrø olie til pensling ½ grøn chili 1 stængler forårsløg lidt thai-basilikum til pynt Agurksalat ½ agurk ½ grøn chili ½ bundt dild ½ saft af lime 1 spsk. ristet sesamolie Wasabipasta 2 spsk. mayonnaise wasabipasta ½ spsk. ristet sesamfrø Sådan gør du Wasabimayo Rør mayonnaise med wasabi efter smag og sesamfrø. Agurkesalat Halvér agurken på langs, fjern kerner med en teske, og skær agurken i tynde skiver. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Hak dilden. Vend agurk med chili, dild, limesaft og sesamolie. Lynstegt tun Pensl tunen med olie, og steg på en varm grill i 1-2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Drys med sesam, og skær tunen i skiver. Skær chili i skiver, og snit forårsløg. Top den grillstegte tun med chili, forårsløg og thai-basilikum, og servér med agurkesalat og wasabimayonnaise. Relateret Forret Ceviche med sprøde agurker, dild og spicy chili Hovedret Kyllingekødboller med sesam og spicy agurkesalat Tilbehør Syltede små tomater med chili Hovedret Chili con carne med sorte bønner Forret Agurkekoldskål med dild, saltet agurk og poppet boghvede Opskrifter Bagte søde kartofler med chili, kål og koriander