Forret Koldrøget laksesalat med rygeostecreme En både nem, grøn og frisk opskrift med laks. Af Mahan Marhami — 09. marts 2021 © Büro Jantzen Laks Royal Koldrøget laksesalat med rygeostecreme.2-3 personer Det skal du bruge: Ingredienser 300-450 g koldrøget laks 1 Radicchio 1 bleg selleri 2 æbler 50 g. valnødder Dressing 60 g. rygeost 4 spsk. creme fraiche 18% Friskpresset citronsaft Salt og peber Sådan gør du: Skær laksen i mindre stykker – enten i skiver eller tern. Radicchio og blegselleri skæres i mindre stykker og æbler skæres i tynde både. Valnødderne hakkes groft. Laksen og de øvrige ingredienser blandes sammen. Kom rygeosten i en skål og mos rygeosten let med en gaffel. Rør derefter creme fraichen i, lidt ad gangen, til dressingen er jævn og lind. Smag den til med salt, peber og citronsaft. Dressingen kan både røres sammen med laksesalaten eller serveres i en skål ved siden af. Server med brød eller rugbrødchips til. Relateret Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Julemad En spektakulær juledessert med chokolademousse og appelsiner