Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Koldrøget laksesalat med rygeostecreme

En både nem, grøn og frisk opskrift med laks.

© Büro Jantzen

Laks Royal

Koldrøget laksesalat med rygeostecreme.

2-3 personer

Det skal du bruge:

Ingredienser

  • 300-450 g koldrøget laks
  • 1 Radicchio
  • 1 bleg selleri
  • 2 æbler
  • 50 g. valnødder

Dressing

  • 60 g. rygeost
  • 4 spsk. creme fraiche 18%
  • Friskpresset citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær laksen i mindre stykker – enten i skiver eller tern.
  2. Radicchio og blegselleri skæres i mindre stykker og æbler skæres i tynde både.
  3. Valnødderne hakkes groft.
  4. Laksen og de øvrige ingredienser blandes sammen.
  5. Kom rygeosten i en skål og mos rygeosten let med en gaffel.
  6. Rør derefter creme fraichen i, lidt ad gangen, til dressingen er jævn og lind.
  7. Smag den til med salt, peber og citronsaft.
  8. Dressingen kan både røres sammen med laksesalaten eller serveres i en skål ved siden af.
  9. Server med brød eller rugbrødchips til.