© Anders Schønnemann

Kammuslinger med pancetta hertil fennikel og melonsalat

Fordi lakridssmagen fra fennikel og melonens fine smag er ”a match made in heaven”. Vi sætter også grillede brød med tomat og dilddrys på bordet.

Til 4 personer

fennikel 1 stk.
salt 1 spsk., fint
honningmelon 1 stk.
kammuslinger 300 g
pancetta 100 g
honning 1 spsk.
citronsaft 2 spsk.
olie 2 spsk.
sojasauce 1 spsk.
brød 4 skiver, gerne langtidshævet
smør lidt
tomater 2 stk.
dild 1 stilk

Skær fennikel i grove stykker, og vend med salt i en skål.

Lad trække i 20 min., skyl alt salt fra og afdryp.

Skær melon i tern eller lav kugler med et parisienne-jern.

Fold hver kammusling ind i en skive pancetta, og sæt dem på spyd.

Rør honning sammen med citronsaft, olie og soja.

Pensl lidt af dette på spyddene, og grill eller steg i 4-6 min.

Vend resten af dressingen med fennikel og melon, og server til de nygrillede spyd.

Rist brødene og smør lidt smør herpå. Gnid med halverede tomater, og lad lidt af tomaten blive på brødet.

Drys med lidt dild, og server.