© Anders Schønnemann

Jomfruhummer

En nykreeret skaldyrssalat, som gør smagsløgene yderst tilfredse. Vi udgår i denne opskrift fra en god færdigkøbt mayonnaise, men er du mere seriøs end som så, laver du selvfølgelig din egen.

Opskrift: Forret til 4 personer
kartofler 4-8 nye, kogte
charantais-melon en båd, finthakket, og otte bladtynde skiver til anretning.
god mayonnaise 6-8 spsk.
salt og peber
dild ½ spsk., klippet
jomfruhummerhaler 200 g, kogte og pillede
purløg et stort bundt

Læg en nykogt kartoffel eller to på hver tallerken.

Hak melonkødet fint, og kom det i en skål. Vend det med mayonnaisen, og smag til med lidt salt og peber og dild. Vend jomfruhummerhalerne heri, og anret salaten på kartoflerne sammen med
purløg og tynde skiver melon.