Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter

En frisk ret med masser af smag!

Grillet squash
© Stine Christiansen

Grillet hjertesalat med kapers-cæsar-dressing og friske urter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 1 spsk. kapers
  • 1 ansjoser
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 20 g fintrevet parmesan
  • 75 g mayonnaise
  • salt og peber
  • 2 hjertesalater eller mini-romaine
  • olivenoliespray
  • parmasan i flager
  • kapersbær
  • fennikeltop, basilikum og feldsalat

Sådan gør du:

  1. Findel kapers, ansjoser i en multihakker med sennep, eddike, parmesan samt halvdelen af mayonnaisen. Rør det sammen med resten af mayonnaisen, og smag til.
  1. Halvér salaterne, spray skærefladen en anelse med olie, og grill dem hurtigt på en rygende varm grill.
  1. Anret salaten på et fad, kom lidt af dressingen henover, og pynt med flager af parmesan, kapersbær og krydderurter. Servér med resten af dressingen til.

LÆS OGSÅ