Grillet hjertesalat med kapers-cæsar-dressing og friske urter
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Det skal du bruge:
1
spsk.
kapers
1
ansjoser
½
tsk.
dijonsennep
1
tsk.
hvidvinseddike
20
g
fintrevet parmesan
75
g
mayonnaise
salt og peber
2
hjertesalater eller mini-romaine
olivenoliespray
parmasan i flager
kapersbær
fennikeltop, basilikum og feldsalat
Sådan gør du:
Findel kapers, ansjoser i en multihakker med sennep, eddike, parmesan samt halvdelen af mayonnaisen. Rør det sammen med resten af mayonnaisen, og smag til.
Halvér salaterne, spray skærefladen en anelse med olie, og grill dem hurtigt på en rygende varm grill.
Anret salaten på et fad, kom lidt af dressingen henover, og pynt med flager af parmesan, kapersbær og krydderurter. Servér med resten af dressingen til.