Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillede asparges med burrata, jordbær og basilikum

Få her opskriften på en let og lækker forret, der helt sikkert bliver et samtaleemne rundt om bordet.

Grillede asparges med burrata, jordbær og basilikum

© Tia Borgsmidt

Grillede asparges med burrata, jordbær og basilikum

Sæsonens råvarer er forenet til en let, lækker og appetitlig forret.

Til 4 personer

Dét skal du bruge:

  • 8 hvide asparges
  • 8 grønne asparges
  • 200 g jordbær
  • 1 potte frisk basilikum
  • 2 burrata
  • olivenolie
  • flagesalt og peber

Sådan gør du:

  1. Knæk den nederste træede ende af aspargesene.
  2. Skræl de hvide asparges fra hoved og ned.
  3. Damp de hvide asparges i ca. 5 minutter afhængig af tykkelse.
  4. De grønne dampes i 1 minut. Afdryp asparges, inden de skæres i snitter.
  5. Skyl jordbærrene, og nip dem. Halvér jordbærrene.
  6. Fordel de to slags asparges, jordbær, basilikumsblade i 4 tallerkener.
  7. Halvér burrata, og top på aspargeserne.
  8. Dryp lidt olivenolie over, og krydr med salt og peber.

Relaterede Artikler