
Grillede asparges med burrata, jordbær og basilikum
Få her opskriften på en let og lækker forret, der helt sikkert bliver et samtaleemne rundt om bordet.
AfLone Kjær
Grillede asparges med burrata, jordbær og basilikum
Sæsonens råvarer er forenet til en let, lækker og appetitlig forret.
Til 4 personer
Dét skal du bruge:
- 8 hvide asparges
- 8 grønne asparges
- 200 g jordbær
- 1 potte frisk basilikum
- 2 burrata
- olivenolie
- flagesalt og peber
Sådan gør du:
- Knæk den nederste træede ende af aspargesene.
- Skræl de hvide asparges fra hoved og ned.
- Damp de hvide asparges i ca. 5 minutter afhængig af tykkelse.
- De grønne dampes i 1 minut. Afdryp asparges, inden de skæres i snitter.
- Skyl jordbærrene, og nip dem. Halvér jordbærrene.
- Fordel de to slags asparges, jordbær, basilikumsblade i 4 tallerkener.
- Halvér burrata, og top på aspargeserne.
- Dryp lidt olivenolie over, og krydr med salt og peber.