Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Friterede bønner med safranmayonnaise

Hjemmerørt safranmayonnaise smager fantastisk til sprøde bønner. Bønnerne bliver bedst, hvis du bruger frosne bønner.

© Anders Schønnemann

4 personer

INGREDIENSER:

SAFRAN MAYONNAISE

2 æggeblommer
2 tsk. grovkornet sennep
1⁄2 tsk. flagesalt
1 1⁄2 dl smagsneutral olie
saft af 1⁄2 citron
peber
safran efter smag

FRITEREDE BØNNER

1 pose frosne bønner
1 – 2 spsk. olivenolie
1⁄2 tsk. flagesalt

FREMGANGSMÅDE:

SAFRANMAYONNAISE

Kom æggeblommer, sennep og salt i en skål. Pisk og tilsæt olien gradvist. Pisk til det bliver en tyk og cremet mayonnaise. Smag til med citronsaft, peber og safran.

FRITEREDE BØNNER

Vend de frosne bønner med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt, og bag bønnerne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 min., til de er sprøde. Vend dem eventuelt undervejs.
Servér bønner med safranmayonnaise.

Relaterede Artikler