Forret Den lækreste hjemmerørte mayonnaise Det er både en nem og lækker tilføjelse til enhver ret. Af Lone Kjær — 28. november 2018 © Anders Schønnemann Sardiner, hjemmerørt citronmayonnaise og ristet brød Nemmere bliver det ikke … lækre velsmagende sardiner serveret direkte fra dåsen med en hjemmerørt mayonnaise, masser af citron og ristet brød. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Hjemmerørt citronmayonnaise 1 pasteuriseret æggeblommer ½ tsk. grovkornet sennep ¼ tsk. flagesalt ½ dl olivenolie eller smagsneutral olie ¼ citron, saften og reven skal peber Tilbehør 1 dåser sardiner citroner flutes eller groft brød bredbladet persille Sådan gør du Pisk æggeblommer med sennep og salt. Tilsæt olien gradvist, mens der fortsat piskes, indtil mayonnaisen tykner. Smag til med citronskal og -saft og peber. Servér hele anretningen lidt uformelt, så dine gæster selv topper det ristede brød med mayonnaise, sardiner, bredbladet persille og masser af citron. Relateret Forret Stegte blæksprutter med citronmayonnaise og sprød salat med vinaigrette Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter Forret Bagte rødder med sauce blanquette, gammel knas og boghvede Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret Svampetoast: En anderledes og velsmagende forret