Forret Opskrift: Den lækreste hjemmerørte mayonnaise Det er både en nem og lækker tilføjelse til enhver ret. Af Lone Kjær — 28. november 2018 © Anders Schønnemann Sardiner, hjemmerørt citronmayonnaise og ristet brød Nemmere bliver det ikke … lækre velsmagende sardiner serveret direkte fra dåsen med en hjemmerørt mayonnaise, masser af citron og ristet brød. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Hjemmerørt citronmayonnaise 1 pasteuriseret æggeblommer ½ tsk. grovkornet sennep ¼ tsk. flagesalt ½ dl olivenolie eller smagsneutral olie ¼ citron, saften og reven skal peber Tilbehør 1 dåser sardiner citroner flutes eller groft brød bredbladet persille Sådan gør du Pisk æggeblommer med sennep og salt. Tilsæt olien gradvist, mens der fortsat piskes, indtil mayonnaisen tykner. Smag til med citronskal og -saft og peber. Servér hele anretningen lidt uformelt, så dine gæster selv topper det ristede brød med mayonnaise, sardiner, bredbladet persille og masser af citron. Relateret Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på frisk hummer med æblemayonnaise Forret Opskrift på grillet avocado med spicy yoghurt og dukkah Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel