Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Delikat fish-finger hotdog med misomayonnaise

Den klassiske fiskesandwich får et ansigtsløft. Server den som små hapsere med sprødstegt fisk og misomayonnaise.

© Stine Christiansen - Sprødstegt fisk danner det delikate midtpunkt i disse hapsere med misomayonnaise. Bordet er dækket med tallerkener fra Lov i Listed.

Fish-finger hotdog

8 stk.

Det skal du bruge:

Misomayonnaise:

  • 150 g mayonnaise
  • 2 tsk. misopasta
  • 1⁄2 tsk. røget paprika

Fyld:

  • 75 g hvedemel
  • 100 g pankorasp
  • 2 spsk. hakket bredbladet persille
  • 600 g torskeryg eller havtaskefilet
  • 2 æg
  • Olie til stegning

Anretning:

  • 8 tykke skiver briochetoast uden skorpe
  • 1 skoleagurk
  • Syltet ingefær
  • Shisoblade, brøndkarse eller koriander

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise sammen med miso og paprika, og smag til.
  2. Bland hvedemel, panko og hakket persille.
  3. Skær fisken i pæne, aflange stykker, 8 i alt.
  4. Pisk æggene sammen, og vend først fisken heri. Vend dernæst fisken i pankoblandingen, og lad den trække i 5 min.
  5. Steg fisken sprød i varm olie i ca. 3-4 min., og læg den på et stykke køkkenrulle.
  6. Skær skorpen af brødene, og halvér dem. Rist brødstavene, og smør dem med misomayonnaise.
  7. Læg dem sammen med de sprøde fiskefingre, og pynt med ekstra misomayonnaise, agurkestave, lidt syltet ingefær samt krydderurter. Servér straks.