
Bøffelmozzarella med tomater
Insalata caprese foreskriver frisk basilikum, men vi har valgt persille i stedet ...
AfLæg bøffelmozzarellaen i en skål med varmt vand 10 min. før servering - varmen udvikler smagen på fineste vis.
Til 4 personer
blommetomater 1 kg
olivenolie 2 spsk.
sukker 1 tsk.
salt en smule
bøffelmozzarella 4 poser
persille 1 bundt bredbladet
blommetomater 2 stk.
olivenolie
• Sæt ovnen på 225°.
• Del tomaterne midt over, og læg dem på en bradepande, husk at gemme to stk. til senere.
• Vend tomaterne med olie, salt og sukker.
• Bag tomaterne i 30 min. Tag dem ud, og afkøl.
• Afdryp osten, og anret den på nogle stilke persille.
• Skær de sidste to tomater midtover, og fjern kernerne. Skær dem i tynde både.
• Læg de bagte og de rå tomater på tallerkenerne, dryp lidt olivenolie henover, og servér.