Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bøffelmozzarella med tomater

Insalata caprese foreskriver frisk basilikum, men vi har valgt persille i stedet ...

© Anders Schønnemann

Læg bøffelmozzarellaen i en skål med varmt vand 10 min. før servering - varmen udvikler smagen på fineste vis.

Til 4 personer

blommetomater 1 kg
olivenolie 2 spsk.
sukker 1 tsk.
salt en smule
bøffelmozzarella 4 poser
persille 1 bundt bredbladet
blommetomater 2 stk.
olivenolie

• Sæt ovnen på 225°.

• Del tomaterne midt over, og læg dem på en bradepande, husk at gemme to stk. til senere.

• Vend tomaterne med olie, salt og sukker.

• Bag tomaterne i 30 min. Tag dem ud, og afkøl.

• Afdryp osten, og anret den på nogle stilke persille.

• Skær de sidste to tomater midtover, og fjern kernerne. Skær dem i tynde både.

• Læg de bagte og de rå tomater på tallerkenerne, dryp lidt olivenolie henover, og servér.

Relaterede Artikler