© Anders Schønnemann

Bøffelmozzarella med tomater

Insalata caprese foreskriver frisk basilikum, men vi har valgt persille i stedet ...

Læg bøffelmozzarellaen i en skål med varmt vand 10 min. før servering - varmen udvikler smagen på fineste vis.

Til 4 personer

blommetomater 1 kg
olivenolie 2 spsk.
sukker 1 tsk.
salt en smule
bøffelmozzarella 4 poser
persille 1 bundt bredbladet
blommetomater 2 stk.
olivenolie

• Sæt ovnen på 225°.

• Del tomaterne midt over, og læg dem på en bradepande, husk at gemme to stk. til senere.

• Vend tomaterne med olie, salt og sukker.

• Bag tomaterne i 30 min. Tag dem ud, og afkøl.

• Afdryp osten, og anret den på nogle stilke persille.

• Skær de sidste to tomater midtover, og fjern kernerne. Skær dem i tynde både.

• Læg de bagte og de rå tomater på tallerkenerne, dryp lidt olivenolie henover, og servér.