Stenbidderrogn
© Andreas Mikkel Hansen

Bagt knoldselleri med urter, friskost og stenbidderrogn

Stjernekokken Claus Henriksen deler her en lækker opskrift med stenbidderrogn og urter.

Bagt knoldselleri med urter, friskost og stenbidderrogn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 4 stk. knoldselleri (meget små)
  • 1 spsk. friskost (gerne Loke, Arla Unika)
  • ½ spsk. hakkede urter (her vælger man selv, fx purløg, estragon, dild og persille)
  • lidt citronskal
  • flagesalg
  • 25 g stenbidderrogn

Sådan gør du:

  1. Vask og skrab knoldsellerierne rigtig godt, og bag dem møre ved 180° i ca. 25 min.
  1. Lad dem køle lidt af, og skær lidt af siden af, så man kan skrabe indmaden ud. Mas indmaden fra sellerierne med en gaffel, og rør dette sammen med friskost, urter og citronskal, og smag til med salt. Fyld det tilbage i sellerierne, og dæk hullet til med stenbiderrogn. De er herefter klar til servering
Stenbidderrogn
© Andreas Mikkel Hansen

LÆS OGSÅ