Stenbiderrogn med cremefraiche og knuste Møn-kiks

En nem og lækker lille starter. Se opskriften her.

Stenbiderrogn med cremefraiche og knuste Møn-kiks

Stenbiderrogn serveret som en lille haps på ske med et glas boblende vin til stimulerer smagsløgene perfekt. Fad fra Royal Copenhagen, Regina-champagneglas fra Holmegaard, keramiktallerken fra Tina Marie Copenhagen Handmade, Bernadotte-skeer fra Georg Jensen, hørserviet med hulkant fra Langkilde & Søn.

© Tia Borgsmidt

Stenbiderrogn med cremefraiche og knuste Møn-kiks

4 personer

Vi byder gæsterne velkommen med et glas bobler og en lille haps i form af en delikat skefuld stenbiderrogn.

Det skal du bruge:

  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 lille rødløg
  • 2 dl cremefraiche (38 %)
  • 4-8 Møn Dark Sky-kiks
  • 1 potte dild

Sådan gør du:

  1. Smag stenbiderrogn til med salt, hvis fiskehandleren ikke allerede har gjort det.
  2. Pil og hak løget.
  3. Fordel stenbiderrogn, rødløg og lidt cremefraiche på skeerne.
  4. Knus kiksene, og drys dem over.
  5. Top med lidt dild.