No bake cheesecake - med Oreos

Forkæl dig selv på amerikansk med kagen, der ikke kan gå galt, og som smager af Oreos fra top til bund.

Oreos fra top til tå

Denne supernemme ostekage smager af den amerikanske sorte Oreos-småkage fra top til tå:

  • Sprøde Oreos i kiksebunden
  • Oreos i flødeostcremen
  • Oreos som pynt på toppen

Cheesecake - den todelte kage

Cheescake eller ostekage er i grunden en todelt kage med en knasende bund og en flødeostcreme. Der kan anvendes alle mulige forskellige oste i cheesecake'n, der dog helst ikke skal være for stærke. Chesscake med Mascarpone og kirsebær har vi tidligere vist som en perfekt kombination. Vi har endda også præsenteret en cheesecake med kun 3 ingredienser.

Denne cheesecake er all Oreo!

No bake Chessecake med Oreos

Ingredienser, bund

  • 8 Oreos cookies
  • 2 spsk smeltet smør

Knus Oreo’erne i en skål. Brug, hvad du har i køkkenet. Noget der har en smule tyngde. Knus det til smulder i en skål (eller ælt det i en frysepose). Bland de knuste Oreos sammen med den smeltede smør, så "dejen" får en våd sandagtig konsistens. Fordel massen i bunden af en springform på ca. 12-15 cm og spred det jævnt ud med en spatel.

Ingredienser, bund

  • ¼ liter piskefløde
  • 100 gram flødeost
  • 2 spsk. flormelis
  • ¼ vaniljeekstrakt

Pisk fløden til piskefløde. Det giver det bedste resultat, hvis fløden har stuetemperatur. Bland flødeosten sammen med flormelis og vaniljeekstrakt. Hæld flødeskummen ned i flødeostcremen og bland det hele sammen med en håndpisker eller en elektrisk håndmixer. Del et par Oreos op i små stykker og mix det sammen med flødeostcremen. Hæld hele massen over Oreo-bunden i springformen og pynt med små stykker af Oreos på toppen.

Stil cheesecake'n et par timer ind i køleskabet - så er den færdig. Du kan også bruge fryseren, så går det endnu hurtigere. Det vil også give ostekagen en dejlig is-agtig karakter.

Se, hvordan man gør på bare 3 minutter og 56 sekunder i denne video:

Relaterede Artikler