Dessert Luksus-snebolde Hjemmelavede snebolde med sød overraskelse i midten. Af Ditte Julie Jensen — 27. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Luksus-snebolde ca. 20 stk. Det skal du bruge: 50 g brændte mandler 25 g mælkechokolade 25 g nougat 200 g rå marcipan 100 g hvid chokolade 1 spsk. flormelis 1 tsk. sølvglimmer/sølvstøv 1 tsk. hindbærstøv Sådan gør du: Hak de brændte mandler fint i en minihakker. Smelt mælkechokoladen og nougat over et vandbad, og rør det sammen med de hakkede mandler til en praliné. Stil det på køl, indtil det er fast nok til at trille små kugler. Herefter trilles 20-25 små, ens kugler. Stil dem på køl i 30 min. Del marcipanen op i 20-25 bolde, flad hver bold ud i hånden, og fold marcipanen omkring en lille pralinékugle. Stil herefter alle sneboldene på køl, imens den hvide chokolade smeltes/tempereres. Tril herefter alle sneboldene i den hvide chokolade. Når chokoladen har sat sig, trilles alle kuglerne i flormelis, sølv- og hindbærstøv, som er vendt sammen i en skål eller pose. Relateret Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Julemad Opskrift på krydrede julekager med æble, tørrede frugter og cognac Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade