Bagedyst-profil står bag ny produktserie

Alle 50 dele er i hendes signaturfarver.

by DITTE JULIE silikoneform
© by DITTE JULIE
by DITTE JULIE
© by DITTE JULIE

Nu kan du bage som Ditte Julie

Den anerkendte bageprofil, Ditte Julie Jensen, har indgået et samarbejde med Imerco om en ny produktserie.

Serien indeholder flere end 50 produkter til både bagning, pyntning og servering.

– Jeg havde i en længere periode tegnet på nogle produkter, som jeg syntes, der manglede i bagekøkkenet - nogle, jeg gerne ville give en ny funktion eller forbedre, fortæller Ditte Julie Jensen.

Hun havde 3 primære krav til produkterne: de skulle være matte i overfladen, så der ikke er genskær, når man fotograferer dem, der måtte ikke være kanter på tallerkenerne og serveringsfadene, så det er nemt at skære kagerne - og produkterne skulle være multifunktionelle.

Serien indeholder blandt andet en kagerulle, der - udover at kunne bruges som almindelig kagerulle - både kan måle udrulningstykkelsen og skære dejen.

– Pointen er, at jeg gerne vil give alle mulighed for at lave de samme kreationer og finde den samme bage- og skaberglæde, som jeg har, sagde Ditte Julie Jensen ved lanceringen af de nye produkter.

Alle delene i den nye serie er i de farver, som er så klassiske for Ditte Julie Jensen: variationer af lyserød.

Unikt samarbejde

Det er første gang, at Imerco indgår den slags samarbejde.

– Vi er utrolig glade for, at Ditte Julie ville samarbejde med os om at skabe en produktserie til dem, der går op i kvalitet og detaljer, når de står i køkkenet. Vi er meget stolte af by DITTE JULIE, som i vores øjne er en klar forlængelse af alle de smukke kager og desserter, som Ditte Julie skaber. Vi glæder os til at se danskerne tage dem i brug – og håber de kan inspirere både den erfarne og nybegynderen til at kaste sig ud i tilblivelsen af smukke desserter og kager, fortæller Charmaine Jakobsen, kommerciel chef hos Imerco.

Serien kommer i butikkerne den 19. august.

Her får du opskriften på Ditte Julies fortolkning af den klassiske Othello-lagkage.

by DITTE JULIE
© by DITTE JULIE for Imerco
by DITTE JULIE
© by DITTE JULIE
by DITTE JULIE bagevægt
© by DITTE JULIE