© Atelier Ea / Camilla Drost

Himmelsk glutenfri blåbærtærte med kokossukker

De lækreste ingredienser, perfekt sammensat så alle sanser tilfredsstilles.

© Atelier Ea / Camilla Drost

Opskrift på blåbærkage

(8 personer)

Det skal du bruge:

  • 140 gram mandelmel
  • 140 gram fuldkornsrismel
  • 250 gram kokossukker
  • 90 gram kokosolie, stuetempereret
  • 4 æg
  • 1½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • Revet skal fra 1 økologisk appelsin
  • 2 håndfulde bær og frugter til topping (jeg brugte et mix af blåbær, brombær og blommer)

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader C.
  2. Smør en 20 cm springform med kokosolie.
  3. Pisk æg og kokossukker nogle minutter i en mellemstor skål. Tilsæt kokosolie og pisk indtil dejen bliver luftig.
  4. Bland mandelmel, rismel og bagepulver i en anden skål og vend det i dejen sammen med revet appelsinskal. Rør kun dejen rundt så længe, at den lige præcis når at blive homogen.
  5. Fyld dejen i den smurte springform og pynt med bær på toppen.
  6. Bag kagen i 30-35 minutter.
© Atelier Ea / Camilla Drost
© Atelier Ea / Camilla Drost
© Atelier Ea / Camilla Drost
© Atelier Ea / Camilla Drost