Dessert Fragilité med kaffe og nougat Med blød og lækker kaffe- og nougatcreme er denne konditorkage helt uimodståelig. Af Anne au Chocolat — 05. februar 2019 Kage kaffe © Anne au Chocolat Fragilité med kaffe og nougat Fragilité kan med sit navn lyde som en fransk kage, men er en dansk konditorkage! Prøv denne opskrift med kaffe- og nougatcreme.Til 8 personer Det skal du bruge: Fragilitébund 60 g mandler 2 stk. æggehvide 100 g sukker Creme med kaffe og nougat 50 g smør 50 g nougat 1 dl flormelis 2 stk. æggeblomme 2 spsk. kaffe, drikkeklar Sådan gør du: Fragilitébund Sæt ovnen på 175°, varmluft. Bag mandlerne i den varme ovn, ca 10 min. Køl dem af, og blend dem til mandelmel i en blender eller minihakker. Sæt ovnen på 175°, varmluft. Pisk æggehvider og sukker til marengs, og vend mandelmel i marengsen. Smør mandelmarengsen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, 20 cm x 30 cm, og bag fragilitébunden, til den er fint gylden, ca. 15 min. Køl bunden af, og skær den i 4 stykker på den brede led. Creme med kaffe og nougat Kom det bløde smør i en skål, og riv nougat hen over. Tilsæt flormelis, og rør godt sammen til en ensartet masse. Rør æggeblommerne i én ad gangen, og saml til sidst dejen med kold kaffe lidt ad gangen ved hjælp af et piskeris. Fordel cremen mellem bundene, og sæt fragilitéen på køl, min. 3 timer. Drys med flormelis, og skær ud i 8 stykker. Server fragilitéen med det samme, eller opbevar den på køl indtil servering. Vidste du at: Fragilité er opkaldt efter det franske ord fragile, som betyder skrøbelig. Ud over navnet er kagen pæredansk! Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på æble-cupcakes Dessert Morten Heibergs opskrift på crème brûlée med et kaffe-twist Dessert Opskrift på bær-fool med hjemmelavet marengs Dessert Opskrift på letfrossen tiramisu med matcha-te