Bananasplit-is på 20 minutter
Den nemme parfait-is med banan er et sikkert hit i hverdagen.
AfAnders Karmark Pedersen
Bananasplit-is på kun 20 minutter i køkkenet
Til 6 personer
Det skal du bruge:
- 1/2 l piskefløde
- 12 stk. æggeblomme
- 130 g sukker
- 1 stk. vaniljestang
- 2 stk. banan
- 50 g chokolade, 70%
Sådan gør du:
- Vælg to halvmodne bananer, og mos dem godt.
- Pisk fløden med elpisker eller i en køkkenmaskine.
- I en anden skål pisker du æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse.
- Hak den mørke chokolade, og bland den i æggemixet med fløden. Rør rundt med en dejskraber.
- Kom det hele i en beholder med låg, og sæt i fryseren, min. 8 timer.
- Tag isen ud, 10 min., før den serveres.