Dessert Opskrift: Bananasplit-is på 20 minutter Den nemme parfait-is med banan er et sikkert hit i hverdagen. Af Anders Karmark Pedersen — 02. februar 2019 Bananasplit is Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ¼ l piskefløde 4 æggeblommer 43 g sukker ⅓ vaniljestang ½ banan 16 g chokolade, 70% Sådan gør du Vælg to modne bananer, og mos dem godt. Pisk fløden med elpisker eller i en køkkenmaskine. I en anden skål pisker du æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse. Hak den mørke chokolade, og bland den i æggemixet med fløden. Rør rundt med en dejskraber. Kom det hele i en beholder med låg, og sæt i fryseren, min. 8 timer. Tag isen ud, 10 min., før den serveres. Ryd ud i dine bananer, ved at bruge dem der trænger mest til at blive brugt – og find flere opskrifter med overmodne bananer her. Relateret Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på letfrossen tiramisu med matcha-te Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Dessert Opskrift på bær-fool med hjemmelavet marengs