Dessert Bananasplit-is på 20 minutter Den nemme parfait-is med banan er et sikkert hit i hverdagen. Af Anders Karmark Pedersen — 02. februar 2019 Bananasplit-is på kun 20 minutter i køkkenet Til 6 personerDet skal du bruge: 1/2 l piskefløde 12 stk. æggeblomme 130 g sukker 1 stk. vaniljestang 2 stk. banan 50 g chokolade, 70% Sådan gør du: Vælg to halvmodne bananer, og mos dem godt. Pisk fløden med elpisker eller i en køkkenmaskine. I en anden skål pisker du æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse. Hak den mørke chokolade, og bland den i æggemixet med fløden. Rør rundt med en dejskraber. Kom det hele i en beholder med låg, og sæt i fryseren, min. 8 timer. Tag isen ud, 10 min., før den serveres. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Prøv denne lækre chokoladepavlova med mokkacreme Dessert Istoppe med smag af rabarber og hyldeblomst Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Dessert Vanedannende, hjemmelavet kirsebæris Dessert Mandeldrøm med brombær, timian og honning