Dessert Opskrift: Bananasplit-is på 20 minutter Den nemme parfait-is med banan er et sikkert hit i hverdagen. Af Anders Karmark Pedersen — 02. februar 2019 Bananasplit is Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ¼ l piskefløde 4 æggeblommer 43 g sukker ⅓ vaniljestang ½ banan 16 g chokolade, 70% Sådan gør du Vælg to modne bananer, og mos dem godt. Pisk fløden med elpisker eller i en køkkenmaskine. I en anden skål pisker du æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse. Hak den mørke chokolade, og bland den i æggemixet med fløden. Rør rundt med en dejskraber. Kom det hele i en beholder med låg, og sæt i fryseren, min. 8 timer. Tag isen ud, 10 min., før den serveres. Ryd ud i dine bananer, ved at bruge dem der trænger mest til at blive brugt – og find flere opskrifter med overmodne bananer her. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på hvid tiramisu med et syrligt twist Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på letfrossen tiramisu med matcha-te Dessert Morten Heibergs opskrift på crème brûlée med et kaffe-twist