Morgenmadsvafler med kokos og hindbær

De lækre vafler er tilmed glutenfri.

Morgenmadsvafler med kokos og hindbær
© Anne au Chocolat

Morgenmadsvafler med banan, kokos og hindbær

Glutenfri bananvafler samt forslag til toppings.

Til 2 personer

Det skal du bruge:

Vafler

  • 1 stk. banan
  • 1 stk. æg
  • 20 g boghvedemel, lyst
  • 1 spsk. kokosmel
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 0.5 tsk. kanel

Topping

  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • 2 spsk. vindrue
  • 2 spsk. hindbær
  • 1 tsk. kakaokrymmel
  • 1 tsk. kokosmel

Sådan gør du:

  1. Mos bananen med en gaffel i en skål.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg vafler i vaffeljernet.
  3. Server vaflerne lune med de forskellige toppings.