Brunch Morgenmadsvafler med kokos og hindbær De lækre vafler er tilmed glutenfri. Af Anne au Chocolat — 20. februar 2019 © Anne au Chocolat Morgenmadsvafler med banan, kokos og hindbær Glutenfri bananvafler samt forslag til toppings. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Vafler 1 banan 1 æg 20 g boghvedemel, lyst 1 spsk. kokosmel 1 tsk. ahornsirup ½ tsk. kanel Topping 1 spsk. græsk yoghurt 2 spsk. vindrue 2 spsk. hindbær 1 tsk. kakaokrymmel 1 tsk. kokosmel Sådan gør du Mos bananen med en gaffel i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg vafler i vaffeljernet. Server vaflerne lune med de forskellige toppings. Har du overmodne bananer liggende? Så brug dem i opskriften – de fungerer lige så fint som friske! Relateret Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Brunch Opskrift på grøn smoothie bowl Brunch Smoothie bowl med hjemmelavet granola Brunch Opskrift på avocado med æg og spirer Brunch Nem overnight oats med espresso Brunch Opskrift på hjemmelavet granola