Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Morgenmadsvafler med kokos og hindbær

De lækre vafler er tilmed glutenfri.

Morgenmadsvafler med kokos og hindbær

© Anne au Chocolat

Morgenmadsvafler med banan, kokos og hindbær

Glutenfri bananvafler samt forslag til toppings.

Til 2 personer

Det skal du bruge:

Vafler

  • 1 stk. banan
  • 1 stk. æg
  • 20 g boghvedemel, lyst
  • 1 spsk. kokosmel
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 0.5 tsk. kanel

Topping

  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • 2 spsk. vindrue
  • 2 spsk. hindbær
  • 1 tsk. kakaokrymmel
  • 1 tsk. kokosmel

Sådan gør du:

  1. Mos bananen med en gaffel i en skål.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg vafler i vaffeljernet.
  3. Server vaflerne lune med de forskellige toppings.

Relaterede Artikler