Morgenmadsvafler med kokos og hindbær

De lækre vafler er tilmed glutenfri.

Morgenmadsvafler med kokos og hindbær © Anne au Chocolat

Morgenmadsvafler med banan, kokos og hindbær

Glutenfri bananvafler samt forslag til toppings.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vafler

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 20 g boghvedemel, lyst
  • 1 spsk. kokosmel
  • 1 tsk. ahornsirup
  • ½ tsk. kanel

Topping

  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • 2 spsk. vindrue
  • 2 spsk. hindbær
  • 1 tsk. kakaokrymmel
  • 1 tsk. kokosmel

Sådan gør du

  1. Mos bananen med en gaffel i en skål.
  1. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg vafler i vaffeljernet.
  1. Server vaflerne lune med de forskellige toppings.

Har du overmodne bananer liggende? Så brug dem i opskriften – de fungerer lige så fint som friske!