Overnightoat
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Nem overnight oats med espresso

Overnight oats røres sammen, aftenen før du vil spise den, og opbevares på køl. Har du først rørt den sammen, holder den sig fint og kan spises over flere dage.

Overnight oats med espresso

I denne opskrift får grovvalsede havregryn selskab af chiafrø, sirup, mandelmælk og espresso, og når grøden røres op med yoghurt og serveres med et drys kakaopulver, smager den lidt a la en tiramisu. What’s not to like!

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Overnight oats

  • 75 g grovvalsede havregryn
  • 20 g chiafrø
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 1½ dl havremælk
  • ½ dl espresso (stærk)
  • 1 dl græsk yoghurt
  • Kakaopulver til drys

Sådan gør du

Overnight oats - aftenen før

  1. Rør havregryn med chiafrø, sirup, havremælk og espresso i en beholder med tilhørende låg.
  1. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis den er for tung.
  1. Luk beholderen til, og stil på køl til næste morgen.

Servering - næste morgen

  1. Tag grøden ud af køleskabet, og rør med yoghurt.
  1. Fordel grøden i glas, og drys med sigtet kakaopulver.