Havregrød med espresso og banan
© Tia Borgsmidt

Espresso-oats er din nye yndlingsmorgenmad

Gør morgenmaden klar aftenen før, og start dagen med en rolig morgen og en skøn smagsoplevelse.

Espresso-oats med banan

Espresso oats er sund morgenmadsforkælelse til både langsomme og travle morgener.

Det er svært ikke at komme til at elske den nemme servering. Den sparer tid om morgenen, den har en syndigt lækker konsistens og så smager den herligt af mokka.

Husk, at grøden røres sammen aftenen før, den skal serveres. Du skal bruge en espresso – alternativt en meget stærk kaffe – for at få den helt rigtige smag.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

    Dag 1

    • 2 dl havregryn
    • 2 spsk. chiafrø
    • 3 dl mandelmælk

    Dag 2

    • 1½ dl afkølet espresso
    • Sirup
    • 2 bananer
    • 4 spsk. græsk yoghurt
    • 4 spsk. mandler eller valnødder

    Sådan gør du:

    Aftenen før

    1. Kom havregryn og chiafrø i en beholder med tilhørende låg og hæld mandelmælk over.
    1. Rør rundt og luk låget til.
    1. Stil beholderen på køl til næste morgen

    Om morgenen

    1. Tag grøden ud af køleskabet og rør med espresso efter smag.
    1. Smag grøden til med lidt sirup.
    1. Fordel grøden lagvis i glas med yoghurt, banan og nødder.

    LÆS OGSÅ