Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Morgenmadsskyr med kanel, pebernødder og figner

Både god til dessert og morgenmad.

© Lone Kjær

Små keramikskåle fra Würtz, ske fra Gense.

Morgenmadsskyr med kanel, honning, pebernødder og figner

Vi elsker morgenmad, der smager sødt og syndigt … Dropper du skyr til fordel for en fed græsk yoghurt, så servér hele balladen som en lynhurtig og nem dessert.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 8 dl skyr naturel
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 50 g pebernødder
  • 2 friske figner
  • Flydende honning

Sådan gør du:

  1. Rør skyr med kanel.
  2. Knus pebernødderne.
  3. Skær fignerne i kvarter.
  4. Fordel lidt flydende honning i bunden af 4 skåle eller glas, og top med skyr, knuste pebernødder og friske figner. Skønt.

Relaterede Artikler