Morgenmadsskyr med kanel, pebernødder og figner

Både god til dessert og morgenmad.

© Lone Kjær

Små keramikskåle fra Würtz, ske fra Gense.

Morgenmadsskyr med kanel, honning, pebernødder og figner

Vi elsker morgenmad, der smager sødt og syndigt … Dropper du skyr til fordel for en fed græsk yoghurt, så servér hele balladen som en lynhurtig og nem dessert.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 8 dl skyr naturel
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 50 g pebernødder
  • 2 friske figner
  • Flydende honning

Sådan gør du:

  1. Rør skyr med kanel.
  2. Knus pebernødderne.
  3. Skær fignerne i kvarter.
  4. Fordel lidt flydende honning i bunden af 4 skåle eller glas, og top med skyr, knuste pebernødder og friske figner. Skønt.