Bagværk Gulerodskage med nødder og citronglasur Opskriften er simpel og kagen holder sig frisk i flere dage efter. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 #Kage © Anne au Chocolat Gulerodskage Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ æg ¼ tsk. salt ⅓ tsk. stødt ingefær ⅓ tsk. kanel ¼ tsk. bagepulver 50 g gulerod 35 g mel 17 g mørk sirup 57 g sukker ¼ dl solsikkeolie Glasur ¼ tsk. citron, saft 37 g flormelis Pynt ½ spsk. hasselnøddeflager ½ spsk. frysetørret hindbær Sådan gør du Rør alt sammen i en skål. Hæld kagedejen i en brødform beklædt med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn, og bag ved 180° varmluft, ca. 60 min. Tjek med en strikkepind eller kniv, om kagen er færdigbagt. Køl gulerodskagen af i formen. Sæt kagen på et fad, og rør glasuren sammen af flormelis og citronsaft. Fordel glasuren på kagen, og drys med hasselnøddeflager og frysetørrede hindbær. Hvis du er løbet tør for citroner, smager appelsinsaft også godt i glasuren. Relateret Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Maltscones med lemoncurd og cream Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022 Bagværk Sommerens fineste dessert ligner en million – og smager af mere Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Bagværk 11 søde opskrifter på desserter med kirsebær