Bagværk Gulerodskage med nødder og citronglasur Opskriften er simpel og kagen holder sig frisk i flere dage efter. Af Anne au Chocolat — 04. februar 2019 #Kage © Anne au Chocolat Gulerodskage Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ æg ¼ tsk. salt ⅓ tsk. stødt ingefær ⅓ tsk. kanel ¼ tsk. bagepulver 50 g gulerod 35 g mel 17 g mørk sirup 57 g sukker ¼ dl solsikkeolie Glasur ¼ tsk. citron, saft 37 g flormelis Pynt ½ spsk. hasselnøddeflager ½ spsk. frysetørret hindbær Sådan gør du Rør alt sammen i en skål. Hæld kagedejen i en brødform beklædt med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn, og bag ved 180° varmluft, ca. 60 min. Tjek med en strikkepind eller kniv, om kagen er færdigbagt. Køl gulerodskagen af i formen. Sæt kagen på et fad, og rør glasuren sammen af flormelis og citronsaft. Fordel glasuren på kagen, og drys med hasselnøddeflager og frysetørrede hindbær. Hvis du er løbet tør for citroner, smager appelsinsaft også godt i glasuren. Relateret Kultur Billy er manden bag Københavns måske bedste veganske burger Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022 Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Kultur Ny digital guide til Margueritruten: Oplev Danmarks vildeste naturområder Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i Bagværk Danmarks bedste fastelavnsboller: På disse (mange) bagerier vil du ikke gå forgæves