Bagværk Glutenfri chokolade-mandelkage med ganache Glutenfri kage med masser af bær på toppen – den vil med garanti vække glæde. Af Anne au Chocolat — 05. februar 2019 #Kage © Anne au Chocolat Glutenfri chokolade-mandelkage med ganache Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Chokolade-mandelkage 30 g smør 30 g chokolade, 70% 25 g sukker ½ æg 25 g mandelmel, blendet mandler Ganache 25 g chokolade, 70% 25 ml piskefløde Sådan gør du Chokolade-mandelkage Bemærk kagen skal køle af 4-5 timer inden servering. Sæt ovnen på 180°. Smelt smørret i en gryde. Hak chokoladen fint, og kom den i det smeltede smør. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Køl lidt af, og tilsæt ægget. Vend mandelmel i. Hæld dejen i en smurt springform,12 cm i diameter, med bunden foret af bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min. Køl kagen af, og opbevar den på køl, 4-5 timer eller natten over, inden servering. Ganache Bemærk ganachen skal køle af i en time inden den fordeles på kagen. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Bring fløden op til kogepunktet, og hæld den over chokoladen. Lad det stå, 2 min. Rør rundt med en ske eller dejskraber fra midten i cirkelbevægelser, til ganachen er homogen og blank. Lad ganachen sætte sig på køl, 60 min., inden den fordeles på kagen. Pynt med bær inden servering. Chokoladekage er bagt i en 12 cm. springform. Juster til 12 personer i ingredienslisten, så passer den til en almindelig springform. Relateret Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Bagværk Opskrift: fastelavnsboller med æbler og marcipan Bagværk Opskrift på de lækreste gammeldags fastelavnsboller Bagværk Bag dine egne hjemmelavede croissanter med remonce Bagværk Meyers opskrift på sesamboller: Sådan bager du med surdej Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i